Over Martijn…

Als freelance cameraman/dop heeft Martijn gewerkt aan o.a. corporate films, documentaires, (tv)commercials, music video’s, korte films, televisieprogramma’s, evenementen en concerten en weet daardoor om te gaan met verschillende professionele cinema camera’s als RED, ARRI en Sony CineAlta. Ook weet hij door belichting, kadrering en beweging de juiste boodschap en emotie over te brengen.

Veel high-end apparatuur heeft Martijn in eigen beheer, zoals een uitgebreide 4K Sony FS7 cine cameraset met Chrosziel support en mattebox, Steadicam Scout (t/m 8kg load) met Teletest HD Brite monitor, DJI Ronin met extended arms,  HD videozender, PL 6-bank dimmable softboxen, Class-A Bi-Color LEDpanels, Tungsten lichtsets 800/650/300/150 met diverse grip, DJI Osmo, een mini-jib, slider, dolly met tracks, boommic, audiozender en nog veel meer..

Graag werkt Martijn met een complete opnamecrew, maar kan ook prima geheel zelfstandig draaien en de regie, licht en geluid op zich nemen als de situatie daarom vraagt.

Vragen ?  Bel 06-11355463 of mail naar info@mlcam.nl