Over Martijn…

Als freelance cameraman/dop/steadicam operator heeft Martijn gewerkt aan o.a. corporate films, documentaires, (tv)commercials, social media content, music video’s, korte films, televisieprogramma’s, evenementen, theatershows en concerten en weet daardoor om te gaan met verschillende professionele cinema camera’s als RED, ARRI en Sony CineAlta. Ook weet hij door belichting, kadrering en beweging de juiste boodschap en emotie over te brengen.

Veel high-end apparatuur heeft Martijn in eigen beheer, en het de lijst wordt regelmatig aangevuld met de laatste nieuwe technieken.

Martijn heeft o.a. een uitgebreide 4K Sony FS7 cine cameraset met Chrosziel support en mattebox, een Sony a7sII full frame systeemcamera, een Steadicam Scout (t/m 8kg load) uitgerust met 2000nits High Brightness monitor en HD videozender, DJI Ronin met extended arms, DJI Ronin-S, Kino Flo Softlights, Class-A Bi-Color LEDpanels, Tungsten lichtsets, DJI Osmo, mini-jib, slider, dolly met tracks, boommic, audiozender en nog veel en veel meer..

Graag werkt Martijn met een complete opnamecrew, maar kan ook prima geheel zelfstandig draaien en de regie, licht en geluid op zich nemen als de situatie daarom vraagt.

Vragen ?  Bel 06-11355463 of mail naar info@mlcam.nl