Over Martijn…

Als freelance cameraman/dop/steadicam-operator en regisseur heb ik in binnen- en buitenland gewerkt aan o.a. corporate films, documentaires, (tv)commercials, social media content, music video’s, korte films, televisieprogramma’s, evenementen, theatershows en concerten. 

De perfecte belichting, kadrering en beweging gebruiken om de juiste boodschap en emotie over te brengen, dát is wat ik doe.

Om de mooiste, kwalitatief hoogstaande beelden vast te kunnen leggen heb ik allerlei high-end apparatuur in eigen beheer, waaronder o.a. een zeer uitgebreide 4K Sony FS7 cine rigged cameraset met Canon lenzen, Chrosziel support en mattebox, Tiffen filters, draadloze follow-focus systemen, Sony a7sII 4K systeemcamera, Steadicam Scout stabilizer sled, arm en vest (t/m 9kg load) met 2000nits High Brightness monitor, HD videozender, DJI Ronin en Ronin-S 3-axis gimbals , KinoFlo 4bank Softlights, LED en tungsten lichtsets, monitors, mini-jib, slider, dollytrack, boommic, audiozender en nog veel en veel meer.. 

Graag werk ik samen met een opnamecrew, maar ook geheel zelfstandig en zelfregisserend draaien inclusief licht en geluid is in veel gevallen aan mij over te laten. 

Vragen over mijn mogelijkheden en/of beschikbaarheid?  Bel 06-11355463 of mail naar info@MLcam.nl